MailChannels

Uw mail verkeer wordt met grote zorg afgeleverd.Mailchannels Logo1

Uniek bij Stigter Webhosting is deze hoge mate van bescherming op alle Plesk en Kerio accounts.
Steeds meer mensen ervaren extra problemen bij het versturen van een mailing naar meerdere ontvangers.
Terecht of onterecht, het kost ongelofelijk veel tijd om een slechte reputatie te herstellen. U moet namelijk gaan aantonen dat uw mail OK is, maar wat als er door een hacker misbruik wordt gemaakt van uw eigen PC.

De MailChannels server controleert alle uitgaande mails en grijpt direct in om verdere schade op naam van uw domein en mail adres te voorkomen.

Spam filters en andere beveiligingen moeten uw mail controleren op duizenden aanwijzingen zoals uw domeinnaam, server IP adres, e-mail adres, de inhoud, attachments en nog veel meer. MailChannels Doet dit ook voordat de mail definitief wordt doorgestuurd. Indien een correcte mail toch niet wordt geaccepteerd dan zal MailChannels dit melden met een meer begrijpbaar taalgebruik. U heeft niets aan ingewikkelde error meldingen. In geval van serieuze problemen zal Stigter Webhosting assisteren om het probleem op te lossen.

MailChannels biedt u middels de 'Insights Invitation' tijdelijk inzicht in de geweigerde e-mail.
Wij kunnen u een 'Insights' mail sturen met een link die inzicht geeft in de aflever status van de door u recent gestuurde mails.

   Controleren - bewaken - hackers onderscheppen - registreren / loggen - alarmeren

Stigter Webhosting reduceert 'email deliverability' problemen met SPF, DKIM en MailChannels!