Axigen Mail

De Axigen mailserver is een All-In-One mail, agenda en communicatie platform voor de professionele eenmanszaak en het MKB. De basis software is robust en veelzijdig, maar de deur staat ook open voor derde partij integraties voor aanvullende server security en spam filters.

Axigen Communicatieserver1

Axigen biedt een eigen webmail applicatie en is compatible met alle mail programma's op Windows, Linux, Andriod en iOS. Axigen gebruikt tevens het Active Sync protocol van Microsoft Exchange zodat alle mogelijkheden van Microsoft Office Outlook worden ondersteund. Iedereen heeft tegenwoordig wel meerdere apparaten in gebruik zoals een PC, laptop, tablet en smartphone. Synchroniseren met de Axigen server betekend dat alle inhoud van uw email mappen, uw contacten, agenda, notities en taken op alle apparaten gelijk is. Dus ook de verzonden mails. Het kan dus niet meer gebeuren dat een bepaalde mail bericht wel op uw mobiel staat en niet op de PC.

De facturatie is per maand en achteraf op basis van het gebruik. Axigen mailserver is een zeer goede aanvulling op uw website. De Plesk server ondersteund als basis mail oplossing Roundcube webmail, POP3 en IMAP, maar geen Active Sync.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden hoe dit voor u het beste kan worden ingericht.