Spam Protector

Bescherming is noodzakelijk

Zoek100

Spam Protector

Alle inkomende emails worden gecontroleerd door een aparte server. Op die manier kunnen wij garanderen dat de server waar uw website op draait, niet wordt belast met de verwerking van grote hoeveelheden mail. Spammers verzinnen continue nieuwe manieren om door een spam- of malware controle heen te komen.
Spam Protector gebruikt een veelzijdige mix van technieken.

Techniek

Omschrijving

IP analyse
Het IP adres van de afzender en de zendende mailserver wordt gecontroleerd. Zowel openbare DNS blacklisting als eigen blacklisting wordt gebruikt.
SMTP conversatie verificatie
Er wordt gecontroleerd op afwijkend gedrag van de verzendende mailservers. Spammers gebruiken bij voorkeur onrechtmatig een mailserver van iemand anders zodat zij zelf geen hinder ondervinden bij een blacklisting.
Afbeeldingen en documenten
Het openen van bijgevoegde bestanden is niet zonder gevaren. Alle PDF en Office documenten worden gecontroleerd op inhoud en gevaarlijke macro's. Er wordt OCR (Optical Character Recognition) gebruikt om er zeker van te zijn dat ook grafische spam kan worden tegen gehouden.

Uw webserver account is inclusief het gebruik van Spam Protecter. De hoge kwaliteit van Spam Protector zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te besteden aan complexe instellingen. Indien gewenst kunt u een eigen login krijgen voor zowel het gehele domein of per mailbox. U krijgt daarmee toegang tot de logging waarin gezocht kan worden en de quarantaine. Indien een mail onterecht in quarantaine is geplaatst dan kunt u die specifieke afzender met één klik op de whitelist zetten en de mail vrijgeven zodat deze in uw mailbox verschijnt. Indien een eenvoudige whitelisting niet werkt dan kunt u de mail header uploaden voor een 'self learning' analyse. Spam Protector is een serieus goed filter voor. In het dagelijkse gebruik zult u niet stilstaan bij het feit dat alle mail continue goed gefilterd wordt.

De login van Spam Protector is bereikbaar via https://stigter-webhosting.nl/spam